Marijke Pots Mild

Mentee Mode Webshop Winkel Vlaams-Brabant

Marijke Pots is mentee van Kristel Iris De Prins

Ik ben Marijke, trotse zaakvoerder van Mild. Mijn boetiek met zwangerschaps- en borstvoedingskledij ligt in Zemst, de gemeente waar ik (heel graag) woon. Ik heb een dochter van 2,5 en eentje van 5 maanden. 

Toen ik zwanger was van mijn eerste dochter Nova, vond ik het moeilijk om mooie en kwalitatieve kledij te vinden. Toen ik loopbaanbegeleiding volgde, werd het duidelijk dat ik een eigen zaak wilde. En omdat zwangerschapskledij al zo lang door mijn hoofd spookte, ging ik er gewoon voor! 

Bij MILD koop je als zwangere of borstvoedende vrouw een outfit voor elke gelegenheid: feest- en trouwkledij, casual, business, sportkledij, ondergoed, accessoires, etc.

Ik word super gelukkig als een zwangere dame een beetje twijfelend een jurk aantrekt "want ik zie er niet uit", en haar mond open valt van verbazing als ze in de spiegel kijkt. "Wow, ik zie er mooi uit! Wow, ik zie er zelfs... sexy uit!" Als haar man er dan ook nog eens bij is, zie ik twee gelukkige gezichtjes. Zalig!

 

De uitdaging is om constant nieuwe klanten aan te trekken, want anders dan bij een "gewone" kledingwinkel blijf je geen jaren terugkomen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie