Maïté De Jaegher TETRA Jewelry

Mentee Beauty Juwelen Brussel

Maïté De Jaegher is mentee van Frieda Vanonckelen

Ik ben Maïté De Jaegher en ben, naast oprichtster van TETRA Jewelry, momenteel ook bezig met de oprichting van een ander bedrijf voor de lancering een eigen lijn in schoonheidsproducten. Je kan mij best omschrijven als ambitieus, leergierig en positief ingesteld.  

Ik begon mijn loopbaan als management assistent maar vanwege mijn internationale mindset en zin voor avontuur, zette ik mijn carrière verder in de luchtvaart waar ik werkte voor Emirates Airlines, woonde in Dubai en de hele wereld rondreisde. Deze ervaring liet mij begrijpen dat de ‘corporate’ wereld en de vaste structuur niet voor mij waren weggelegd en het was dan ook op dit moment dat ik begon met het schrijven van mijn allereerste business plan.

 

Terug in België zette ik mijn droom verder en werkte ik, samen met mijn partner, mijn eerste bedrijf uit in de juwelen sector, genaamd TETRA Jewelry. Een juwelen merk die complexe structuren gebruikt als inspiratie voor zijn collecties en die d.m.v. 3D-printing techniek geproduceerd wordt.

Voor - en tijdens de oprichting van mijn bedrijf, kwam ik in contact met life- & business coaches die ervoor gezorgd hebben dat ik als persoon en ondernemer enorm ben gegroeid en deze blijf verder ontwikkelen.

 

Dit heeft niet enkel geresulteerd in de stap nemen van vaste werknemer naar consultancy op zelfstandige basis, dit zorgde er ook voor dat ik mijn tweede project en ultieme droom wil uitwerken, zijnde een eigen skin & body care lijn op de markt brengen.

Sinds mijn kindertijd ben ik gepassioneerd door alles die te maken heeft met schoonheidsproducten, de huid, de resultaten, de verpakking, het merkverhaal, ... Vanwege mijn internationale ervaring mocht ik ook proeven van allerhande verschillen in de schoonheidscultuur en het kriebelde al snel om mijn eigen lijn op de markt te brengen.

 

Met dit project heb ik internationale groeiambities en wil ik in een vroege fase reeds op zoek naar investeringskapitaal. Ik kijk dan ook uit naar een mentor die eventueel ervaring heeft met kapitaalrondes en internationale expansie maar die vooral zelf een pak ambitie heeft.  

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie