Lieve Woutters Performance Partners

Mentor Coaching Diensten Vlaams-Brabant

Lieve Woutters groeide op in een ondernemersgezin.  Toen ze studeerde ging de zaak van haar vader echter failliet en zwoer ze om nooit zelfstandige te worden.

In 1997 echter gaf Lieve haar vaste baan op en startte als freelance trainer.  Ze zocht een ander halftijds baantje om als freelancer te kunnen starten in bijberoep, wat haar een stukje zekerheid bood.  Na net geen drie jaar liet ze die halftijdse baan vallen en was ze vertrokken als freelancer in hoofdberoep.  Nog een jaar later goot ze haar zelfstandige activiteit in een vennootschap.  In 2006 stapte ze over van freelancer naar zelfstandige trainer en startte ze met enkele collega’s een samenwerkingsverband (Performance Partners) om sterker te staan in de markt en kosten te delen.

Vanaf 2011 begon ze zich ook bij te scholen van trainer-coach naar intervisiecoach, facilitator en procesbegeleider voor teams en organisaties. 

Lieve studeerde Handelswetenschappen en behaalde een aggregaat in de economische vakken.  Niet om in het onderwijs te gaan maar omdat ze toen al wist dat ze ooit wou lesgeven in bedrijven. 

Lieve is trainer-coach in het domein van resultaatgericht en efficiënt werken en begeleid daarnaast groepen, teams en organisaties om moeilijke kwesties te ontwarren en complexe problemen samen op te lossen.  Ze is een enthousiaste teamspeler die goed de balans weet te houden tussen relatiegerichtheid en resultaatgerichtheid en graag kennis deelt.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie