Lieke Van Gompel UnlockYourPotential

Mentee Communicatie Onderwijs Workshop Brussel

Lieke Van Gompel is mentee van Mireille Schepers

Met UnlockYourPotential help ik mensen hun capaciteit te ontwikkelen op het gebied van people management- and interpersoonlijke communicatie, met name binnen internationale organisaties met een sociale missie (NGOs en de humanitaire sector). Tenminste, zo ben ik begonnen. Nu ben ik bezig om ook aan de slag te gaan met jongeren.  

Want hoe zou het zijn als jongeren nu al de essentiele vaardigheden leren om succesvol te kunnen zijn op school, thuis en later in de werkende wereld: hoe kun je een vertrouwensrelatie opbouwen met iemand? Hoe kun je met mensen van verschillende culturele achtergronden communiceren? Hoe kun je iemand overtuigen van jouw mening? De realiteit is echter dat de meeste scholen hier vooralsnog vrij weinig aandacht aan besteden.

Zelf ben ik 10 jaar geleden begonnen me te ontwikkelen als trainer omdat ik als participant in trainings dacht: dit kan anders! Inmiddels heb ik meer dan 2000 mensen wereldwijd getraind, en heb ik met- en voor verschillende organisaties gewerkt in onder andere Afghanistan, Botswana, Oost Timor, DPRK, CAR, Nigeria, en nog meer landen. Zo heb ik bijvoorbeeld 5 jaar voor Artsen zonder Grenzen gewerkt waar ik het Learning & Development programma voor AzG’s lokale medewerkers mee ontwikkeld heb.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie