Leen Goossens Let's Goos

Mentor Coaching Diensten HR Antwerpen

Ik doorliep in mijn loopbaan zowat alle HR-niveaus. Van uitzendconsulente tot HR director. Ik werkte met hart en ziel, alsof het voor mezelf was. Mijn engagement voor elke baan was 200 procent. Ergens in mij was al jaren het ondernemerschap aan het borrelen alleen kon ik het "gevoel" niet benoemen. Van zodra het kind "ondernemerschap" een naam had heb ik me voorgenomen dat ik voor mijn vijftigste met alle opgedane ervaring en kennis iets zelfstandig zou willen beginnen.

In december 2011 gaf mijn man me het mooiste kerstgeschenk ooit, hij steunde me in mijn beslissing om de stekker bij mijn toenmalige werkgever uit te trekken en zelfstandig te beginnen. Zijn “GO” en steun was voor mij heel belangrijk omdat ik niet wist wat me te wachten zou staan. Ik nam de koe bij de horens en in januari 2012 richtte ik Let's Goos (www.letsgoos.be) op. Naamkeuze komt van een samensmelting van mijn voor(Leen) en achternaam (Goossens) en moest “dynamiek en vooruitgaan” uitstralen. Ik draag dit zelf ook uit door mijn recht op het doel aanpak met het oog op concrete voordelen voor de KMO-onderneming.

In een gratis kennismakend gesprek met de ondernemer maak ik samen aan de hand van een korte analyse duidelijk waar in de onderneming de  behoeftes liggen op vlak van personeelsbeleid. Mijn opzet is om SAMEN met de ondernemer het ideale parcours uit te stippelen en zo samen te werken aan de groei en continuïteit van zijn/haar bedrijf, met tevreden werknemers.  Ik geef de KMO-ondernemer niet alleen de antwoorden maar ook de oplossingen en dit op het moment dat hij/zij deze nodig heeft.

Ik draag de ambitie uit dat als je de juiste job hebt, je nooit meer hoeft te werken. Door hierin te geloven doe ik mijn job nog steeds met hart en ziel, maar nu voor 200 procent in mijn eigen zaak!

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie