Laura Lefebvre Shiinu

Mentee Dieren Therapie Verkoop Webshop Antwerpen

Laura Lefebvre is mentee van Rhea Lizen-mentor

In de zomer van 2014 kwam mijn hond, Aiko - een Shiba Inu, in mijn leven. Een jaar later studeerde ik af met een bachelor Bedrijfsmanagement, specialisatie Retail. Ik vond niet meteen een job waarin ik mijn draai kon vinden. Mijn moeder - toen massagetherapeute - was die periode cursussen binnen de alternatieve Chinese geneeskunde aan het volgen en dacht dat het wel iets voor mij kon zijn. Ik ging mee naar enkele lessen en kreeg een scala aan nieuwe inzichten. Die hele zienswijze fascineerde mij en ik bleef opleidingen volgen die mij leerden hoe alternatieve therapieën toe te passen bij mensen.

Als hondenmama ben ik steeds op zoek naar de juiste en meest natuurlijke producten voor mijn honden. Het aanbod hierin is nog niet zo groot en komt meestal uit China geproduceerd van synthetische materialen. Ik ben op dit moment aan het zoeken naar hoe ik een merk kan opstarten dat zelf 100% natuurlijke, mooie en toffe artikelen creëert, i.c.m. mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (vb. dagbesteding, sociale tewerkstelling, ...). Ik wil zo veel mogelijk lokaal blijven.

Mijn doel is om op een natuurlijke manier te werken aan de gezondheid en het welzijn van honden. Door handgemaakte en 100% natuurlijk artikelen voor honden te verkopen en natuurlijke therapieën toe te passen. Door mensen te inspireren en nieuwe inzichten te brengen omtrent honden en natuurlijke opvoeding om dit mee te realiseren.

Ik neem deel aan dit traject om mij te omringen met mensen die mij inspireren, mee kunnen denken, richting de juiste mensen kunnen duwen en kunnen bijstaan in het realiseren van mijn doel. Tegelijkertijd sta ik ook open voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wil je meer te weten komen over Laura Lefebvre, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie