Katrien Sterckx TABLE IN A BOX

Mentor Design Verkoop Webshop Antwerpen

Katrien Sterckx is mentor van :

Hey. Ik ben Katrien, nét 40 geworden, mama van 3, fan van yoga & joggen, maar bovenal onderneemster.

3 jaar geleden ging ik op zoek naar mezelf, na 15 jaar hard werken als consultant & manager in bedrijven – het hele pad zoals het voor mij was voorbestemd. Niet dus! Eindelijk ontdekte ik mijn missie in het leven – mensen en bedrijven helpen groeien/ontplooien – zowel op persoonlijk als maatschappelijk vlak. Ik lanceerde 2 bedrijven om deze missie vorm te geven. Allereerst BLYSTR, Business Transformation Consulting, waarmee ik (operationeel of als bestuurder) management teams help professionaliseren & succesverhalen te schrijven. Ik geef hen ondersteuning van bij de strategische ontwikkeling (visie, missie, strategie) tot het aligneren van human capital en de implementatieprojecten die daaruit voortkomen.  

Maar het grootste deel van mijn tijd gaat vandaag naar mijn start-up TABLE IN A BOX. Het is mijn persoonlijke missie om in onze hectische maatschappij mensen terug meer goesting te geven in het hosten van etentjes, om meer tijd samen aan tafel door te brengen. Daarom ontzorgt Table in a Box de drukbezette gastvrouw/heer bij het organiseren van etentjes in kleine of grote groepen. Hiertoe verkopen én verhuren we all-in-one decoratiepakketten voor een snel versierde & Pinterestproof eettafel. Maar we doen meer dan dat – bij elke collectie maken we een Spotify playlist, bedenken we leuke menu’s en op onze blog vinden onze creatieve volgers leuke DIY tips.

Een hele rugzak vol ervaring dus, die ik graag deel met anderen. Wat ik het leukste vind aan mentor zijn?  Jou helpen groeien als ondernemer en natuurlijk ook samen af en toe een lekkere koffie gaan drinken ��.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie