Katrien Debacker WOEP’ss

Mentee Coaching Consulting Workshop West-Vlaanderen

Katrien Debacker is mentee van Angélique Vercauteren

“Behind every strong woman is herself”

Als klinisch psychologe heb ik ruim 20 jaar in het brede human resources veld gewerkt.

Passie voor groei en geloof in de mens als totaliteit – het geheel is immers meer dan de samenstellende delen – deden mij bijscholen tot loopbaancoach en MBTI (Myers Briggs Type Indicator) practitioner.

En vandaar heb ik de stap gezet naar het oprichten van Impact Consult, en ben ik inmiddels 3,5 jaar zaakvoerder en intussen ook bezieler van een product van Impact Consult, m.n. WOEP’ss…!

Met Impact Consult doe ik met volle goesting en overtuiging waar ik echt in geloof: mensen en organisaties ondersteunen bij het ontdekken, ontplooien en inzetten van het beste in zichzelf.

WOEP’ss…! zag eerder dit jaar het licht en staat voor Women Empowerment, sprankelend serieus. Doorheen mijn parcours in HR en als trainer/coach stel ik vast dat heel wat vrouwelijk potentieel onbenut blijft. Er zijn een aantal mechanismen die in het nadeel spelen van vrouwen, maar vaak zijn vrouwen ook hun eigen grootste barrière.
Dit hoeft niet zo te zijn.​Vanuit die overtuiging is WOEP'ss...! ontstaan. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat elke vrouw kan en mag schitteren, en dat ze dat pas kan als ze in haar eigen kracht staat, en ophoudt met zich weg te steken achter allerhande excuses. Vrouwen kunnen zo veel méér betekenen voor zichzelf, hun team, hun organisatie als ze méér beseffen welke talenten ze daarvoor ter beschikking hebben en hoe ze die kunnen inzetten.

En met WOEP’ss…! draag ik daar graag mijn steentje tot bij!

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie