Katleen Penel The Glory of Excellence

Mentor Coaching Consulting Horeca West-Vlaanderen

Katleen Penel is mentor van :

Katleen Penel kreeg als dochter en kleindochter van horecaondernemers hospitality met de paplepel ingegeven. Haar wieg stond in Hotel Penel in Koksijde, het vroegere Echo de la Mer, een van de eerste hotels in Koksijde, dat door haar grootvader en later door haar vader uitgebaat werd. Ze doorliep er alle gelederen en leerde elk aspect van het hotelwezen kennen. 

Katleen studeerde aan hoteschool Spermalie, behaalde haar pedagogisch diploma in 1996 en zette meteen haar eerste professionele stappen als docente in hotelschool Ter Groene Poorte. In 2000 maakte ze de overstap naar hotelschool Spermalie. 

In 2008 werd ze de rechterhand van de general manager van het Kempinski Hotel Brugge en hielp ze het hotel mee uitbouwen. Ze was als personal assistant en hr-coördinator actief betrokken bij het personeelsbeleid en de pr, en gaf opleidingen over hospitality aan de medewerkers van de Kempinski groep. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het project Scholenbeleid. Ze ging in scholen en hotels in heel Europa presentaties geven om de groep te promoten en bouwde op die manier haar wereldwijde netwerk uit. Het idee om als zelfstandige consultant horecaondernemers in de high-end hospitatlity te ondersteunen, werd geboren. In 2016 behaalde ze haar master in financieel management aan de Antwerp Management School. 

Katleen was de voorbije jaren als consultant betrokken bij grote nationale en internationale projecten. Met The Glory of Excellence zet ze de volgende stap in haar torneloze drive om (toekomstige) topchefs te ontzorgen en hen te helpen om hun bekendheid, zichtbaarheid en expertise te vergroten. 

Wil je meer te weten komen over Katleen Penel, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie