Kasia Dembowska IMS Euro Ltd / Belgium

Mentee Verkoop Vlaams-Brabant

Ik ben Kasia Debowska, een enthousiaste en ambitieuze onderneemster met passie voor het leven en werk.

Mijn passie voor het ondernemerschap begon al heel vroeg. Als leerling in het secundair onderwijs was mijn favoriete onderwerp ‘ondernemerschap en management’. Sindsdien volgde ik mijn intuïtie en investeerde ik mijn tijd en geld dat ik verdiende door als jobstudent te werken om mezelf in deze richting op te leiden. Na mijn studies in Polen, Engeland en België heb ik mijn interesse in ondernemerschap gevolgd. Tijdens mijn studies heb ik deelgenomen aan programma's en stages voor jonge ondernemers o.a. aan de University of Derby met als keuzerichting projectmanagment en als Trainee Sales and Marketing bij Henkel Innovation Challenge 2011. En dit met uitstekende resultaten. De buitenschoolse activiteiten hebben me geholpen om ervaring op te doen in verkoop, marketing en management.

Verdere ervaringen op het gebied van audit en verkoop hebben me ertoe geleid om in 2017 een vestiging van IMS Euro Ltd in België op te richten. Na een jarenlange ervaring in verschillende bedrijven heb ik ervoor gekozen om mijn dromen te volgen en te werken bij het familiebedrijf IMS Euro Ltd, omdat onze interesses en passie voor dieren overeenkomen. Wat doen we precies? Wij zijn één van de topleveranciers van medische verbruiksgoederen aan dierenartsen in het hele VK en sinds 2017 ook in België en Nederland.

Ik zou dit niet kunnen bereiken zonder vastberaden, resultaatgericht, proactief, gedisciplineerd, en hardwerkend te zijn, maar hierbij ook bescheiden en nadrukkelijk te zijn voor anderen. Ik geloof dat dit is wat er nodig is om te slagen, niet alleen in het professionele, maar ook persoonlijke leven.

Mijn doel is om mezelf in de gekozen richting te blijven ontwikkelen en andere mensen te ondersteunen wanneer tijd en omstandigheden minder in hun voordeel zijn.

Ik vind passie in mijn werk omdat wat ik uitoefen, is de brandstof van mijn leven. Ik sta open voor nieuwe ideeën en ben altijd bereid om als een team samen te werken. Ik geloof in een win-win relatie omdat we dan samen verder en harder zullen gaan. Problemen zijn er om opgelost te worden. Het zijn uitdagingen en kansen om nieuwe dingen bij te leren.

PS: er is altijd tijd voor het lezen van een goed boek over zelfverbetering, yoga met mijn kat 'Watka' en een wandeling met mijn hond 'Truffel'.

Wil je meer te weten komen over Kasia Dembowska , bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Kasia is ondertusseng gestopt met deze zaak.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie