Karine Van Oosterbos K-onsult

Mentor Coaching Antwerpen

Karine Van Oosterbos is mentor van :

Als happy 40+ster en single mama van een geweldig leuke tienerdochter ben ik sinds 2007 aan de slag als zelfstandige. Mijn organisatie K-onsult richt zich via 4 peilers op stress, burn-out, HSP en loopbaan. Door preventie, begeleiding, coaching en opleiding.  Zowel voor particulieren, professionals als in bedrijven.  Samen met mijn freelance team werken we dus dagdagelijks rond work/life balance en keuzeprocessen in brede zin.  Daarnaast richtte ik een eigen netwerk op “Inspirerend Ondernemen Vlaanderen” en geniet ik van onze Open Koffies als verbindingsmoment en ben ik als business coach tevens mentor van zowel starters als enkele CEO’s. 

Mijn leven heeft best wat uitdagingen gekend en ik heb vaak keuzes moeten maken, in functie van mijn eigen welzijn.  Toen ik in 2007, als alleenstaande mama, een goed betaalde job opgaf om te gaan freelancen, een half jaar later een huis kocht en het jaar erna een vakantiehuisje aan zee, panikeerde vooral mijn naast omgeving.  Een rugoperatie in 2009 zorgde een jaar lang voor financiële onrust. Gelukkig ben ik een echte optimist en is mijn glas niet halfvol, maar gewoon vol !.  Na mijn herstel ging ik dan ook voluit voor mijn passie en bekwaamde me verder de materie: HR, stress, welzijn, burn-out, … . Ik verdiepte me in coaching en volgde een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie.  Een hele ommezwaai na mijn oorspronkelijke kandidaturen vertaler / tolk en mijn bachelor in marketing.

Hoe ik zelf in balans blijf? Door te genieten van een goed boek, door mijn passie voor schrijven, door ademruimte te vinden aan zee, door te ontspannen in een wellness, door te lachen met mijn vrienden en lekker te eten.  Door vriendschappelijk te blijven omgaan met de papa van mijn dochter, toon ik ook dat een relatiebreuk geen vechtscheiding hoeft te betekenen. Ik vind het belangrijk om alle overtuigingen die rusten op alleenstaande ouders en zelfstandigen de das om te doen door ook zelf te kiezen voor work/life balance via een werkweek van 25 uur. Walk the talk zijn voor mij geen loze woorden! 

Wil je meer te weten komen over Karine Van Oosterbos, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie