Karine Dupuis build2grow

Mentor Coaching Diensten Marketing Antwerpen

Karine Dupuis is mentor van :

Als ondernemer vertrek je vanuit een passie, een visie, een talent, een doelstelling, een meerwaarde… kortom iets wat jij absoluut ‘kost wat kost’ en met het inzetten van zeer veel persoonlijke energie wil bereiken!

En net zoals in elke levenscyclus of curve loopt dit met absolute hoogtepunten en dipmomenten.

Dit ervaar je bij de prille opstart, een eerste doorgroei, een tweede groeibeweging, de nodige change in organisatie en activiteiten en ga maar door..

Periodes waarin je overloopt van nieuwe ideeën, initiatieven, lanceringen, klantenwerving met full focus op ACTIE, BEWEGING en GROEI.

Er zijn ook die momenten van twijfels en veel vraagstelling.  REFLECTIE en TERUGSCHAKELING.

Ben ik goed bezig? Neem ik de juiste beslissingen met een lang termijnperspectief? Neem ik te veel hooi op de vork? Reageer ik snel genoeg op een snel wijzigende marktomgeving? Wat maakt men bedrijf onderscheidend in de markt?  Bijsturen, waar en hoe? Een bottleneck waar je blijft hangen? Heb ik wel een goed businessplan? 

Net op dat cruciale moment heb je nood aan een professioneel klankbord!  Een gids, iemand met een sterk strategisch en operationeel business inzicht die vanuit een helicopterview empathisch met juiste dosering in ratio en emo naar jouw verhaal luistert, objectief inschat, de zwakke punten of blinde vlekken maar ook je sterktes en nieuwe opportuniteiten duidelijk in beeld brengt en jou adviseert en begeleidt naar het zien van de nieuwe horizonten en het maken van gefundeerde beslissingen.

Na een 23 jaar lange carrière in diverse sales en marketing functies, waarvan de laatste 10 jaren op commercieel directieniveau voor nationale en internationale bedrijven besliste ik om over te overstappen naar een zelfstandig statuut als business management consultant waarbij ik nu mijn brede ervaring kan inzetten voor Kmo’s en jonge ondernemingen.

Mijn stijl is direct, open, gedreven, energiek. Een strategisch denker met operationele impact en met een koffer vol sales en marketing ervaring in zowel B2B als B2C marktomgevingen alsook de nodige kennis in people en change management.

Ik hou van groei, beweging en ondernemerschap. 

Heb je een goed businessplan?  Is jouw missie en visie duidelijk? Heb je jouw doelgroep duidelijk in beeld? Klopt je sales & marketingplan? Gebruik je de juiste tools en communicatiekanalen? Is je verkoopverhaal coherent?  Groeit je organisatie voldoende mee?  Zijn de juiste skills in huis? Voel je afwisselend behoefte aan advies op verkoop, marketing, people of change managementvlak?

Ik deel mijn ervaring en inzichten, evalueer, stuur bij met tips en tricks en help jou om de verschillende puzzelstukken bij elkaar te brengen!

Wil je meer weten over Karine Dupuis, dan bezoek je nu best haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie