Karin Beeckman Boekhoudkantoor Karin Beeckman

Mentor Boekhouding Oost-Vlaanderen

Karin Beeckman is mentor van :

Ik zie graag ondernemers die hun hart volgen en van hun passie hun bedrijf maken. Een boekhouding is veel meer dan een administratief noodzakelijk kwaad. Het is een tool om mee te werken. Daarom wil ik een sparringpartner zijn die niet alleen focust op de financiële aspecten, maar ook de kansen en bedreigingen van de onderneming uitlicht. Zodat ondernemers écht een krachtig bedrijf kunnen neerzetten en zich op alle vlakken goed voelen.

Zelf blik ik terug op bijna 25 jaar zelfstandige ervaring als boekhouder. Ook ik ben ooit klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een standvastige KMO. Op mijn medewerkers kan ik blindelings vertrouwen en die ongedwongen, warme sfeer zit als een rode draad doorheen mijn ondernemerschap geweven. Ik zou het niet anders kunnen of willen.

Met onze klanten werken we op dezelfde manier samen: via een open en positieve communicatie. Maar we durven een kat ook een kat te noemen. De enige weg voor onze ondernemers is immers vooruit! Daarom ben ik no-nonsense en sta ik voor duidelijkheid en actie. De klanten kennen mij zo en ze waarderen die aanpak ook.

Wil je meer te weten komen over Karin Beeckman, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie