Karen Leys Ideal consult

Mentee HR Antwerpen

Karen Leys is mentee van Monica Janssens

Op professioneel vlak droeg ik al verschillende petjes. Zo was ik project manager in een onderzoekcentrum en export manager, eerst in een meubelbedrijf en later bij een PVC-profielfabrikant. Nadien werd ik marketing manager bij een start-up exportbedrijf met focus op Oost-Europa, waar ik het enige tijd later tot general manager schopte. Van daaruit stapte ik over naar de consultingwereld en werd HR-verantwoordelijke en office manager bij een zeer dynamische onderneming. Ik zorgde ervoor dat alle radars vlot bleven draaien en tegelijk hield ik tientallen balletjes in de lucht. Die laatste werkervaring heeft me sterk gevormd en gestuurd in de richting die ik als freelancer wil uitgaan: Soft HR.

Privé ben ik moeder van vier opgroeiende pubers. Multitasken met veel energie en humor is mijn tweede natuur geworden.

Ik wil mijn kinderen zien opgroeien tot gelukkige en evenwichtige volwassenen en begeleid hen bij het ontwikkelen van hun interesses en capaciteiten.

De combinatie van deze twee trajecten boeit me mateloos en maakt me sterker.

Ik heb een brede ervaring in algemene personeelszaken, die ik combineer met een pragmatische, hands-on mentaliteit. 

Vanuit deze insteek wil ik KMO’s helpen om hun HR-beleid vorm te geven of tijdelijk hun HR-team versterken. Ik sta te popelen om te kunnen starten als freelancer!

Wil je meer te weten komen over Karen Leys, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie