Justine Van Cauwelaert Plan J

Mentee Administratie Brussel

Justine Van Cauwelaert is mentee van Natacha Van Haneghem

Met enkele jaren ervaring op de teller als administratief ICT-coördinator, administratieve support in een Nederlands advocatenkantoor met bijhuis in Brussel en een opleidingscentrum rolde ik toevallig als zelfstandige in bijberoep in de administratieve support.

Dit doe ik heel graag, naast mijn huidige job als administratief ondersteuner op de afdeling Corporate Finance in een grote bank. Ondertussen volg ik ook een traject als Virtual Assistant (VA).

Als (virtueel) administratief assistent neem ik graag een aantal administratieve taken over van de ondernemer zodat deze meer tijd heeft om zich op de corebusiness te concentreren, of meer tijd heeft om met familie en vrienden door te brengen. Ook tijdens de tijdens piekmomenten, vakantieperiodes of wanneer er tijdelijk een kracht is uitgevallen kan je op me rekenen.

De goesting om de stap van “bijberoeper” naar full-time zelfstandige te zetten wordt alsmaar groter. Een grote stap. Maar hoe begin je daaraan? Daarom spring ik graag mee op de kar van het mentorproject.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie