Josephine Malay Alleen Mama

Mentee Coaching Diensten Persoonlijke Groei en Zingeving Vlaams-Brabant

Josephine Malay is mentee van Charlotte Nyssen

Als kind droomde ik er al van om ooit mijn eigen baas te zijn. Ik weet niet waar dat idee vandaan kwam want ik kom niet uit een ondernemersnest, alles behalve.

De invloed van mijn directe omgeving heeft het dan ook gehaald op mijn eigen droom en ambitie. Ik ben in de sociale sector terecht gekomen, verre van ondernemingsgezinde omgeving hè. Onderweg ben ik mama geworden en een beetje later alleenstaande mama. Twee zeer ingrijpende gebeurtenissen. De ene goed, de andere slecht. Of is dat te zwart-wit? Nu zou ik zeggen, dat beeld klopt niet. Zelfs na alles wat ik zelf heb doorstaan als alleenstaande mama.

Door ondernemer te worden ben ik in mijn kracht gaan staan, een onverwoestbare kracht. Als Life coach bij AlleenMama wil ik alleenstaande mama's helpen bij het terugvinden van hun balans en financiële vrijheid zodat zij zonder schuldgevoel kunnen genieten van en bouwen aan een comfortabele levensstijl.

Naast persoonlijke trainingprogramma's bied ik ook workshops, coaching op de werkvloer en lezingen voor bedrijven en organisaties ter sensibilisering. Op die manier leg ik de verantwoordelijkheid niet enkel bij de alleenstaande mama maar betrek ik de maatschappij en zijn instellingen bij heel het empoweringsproces van alleenstaande mama's. 

Ik hoop van mijn mentor veel te leren over netwerken, iets uitbouwen, research, markteting, time-management, know-how over het reilen en zeilen van het bedrijfsleven. Het initiatief van Markant vzw vind ik heel waardevol. Persoonlijk vind ik dat elke ondernemer een mentor zou moeten hebben, iemand die kan fungeren als klankbord, accountability partner en leermeester(-juffrouw).

I am blessed !

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie