Joke Nuyts Llvkracht

Mentee Coaching Antwerpen

Mijn naam is Joke Nuyts en ik woon in Puurs-Sint-Amands (Oppuurs).

Op 1 januari 2015 startte ik als zelfstandig in bijberoep. Llvkracht is in de eerste plaats een coachingspraktijk gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Ik begeleid zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Dit gebeurt aan de hand van o.a. psycho-educatie, mindset, inzicht in executieve vaardigheden, inzicht in jezelf, assertiviteitstraining, leren leren, ….
Daarnaast kan je hier ook terecht voor Rots en Water training en studie ondersteuning/begeleiding (oa centrale examencommissie).

Via mijn 3 intensieve en getalenteerde dochters werd ik geconfronteerd met hoogbegaafheid en hoogsensitiviteit. Tijdens mijn zoektocht heb ik veel gelezen, workshops,  thema-avonden en opleidingen gevolgd, op zoek gegaan naar de juiste ondersteuning op maat van hun noden, … een lange zoektocht met ups-and-downs.

Levenslang leren is mijn moto.

Naast mijn coachingspraktijk ben ik ook nog leerkracht toegepaste informatica en bedrijfseconomie in het secundair onderwijs (zowel ASO, TSO als BSO).

Wat mag je verwachten van mij?
Ik ondersteun jou tijdens jouw groeiproces, vertrekkend vanuit jouw LeerLeefVeerKracht. In overleg bepalen we de doelen waaraan je wil werken, op basis hiervan kan je kiezen voor een aangeboden traject of een traject op jouw maat.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie