Jessica J.J. Lutz Jessica J.J. Lutz - Sustainable Leadership for Women

Mentee Coaching Consulting Persoonlijke Groei en Zingeving Workshop Brussel

Jessica J.J. Lutz is mentee van Suyin Aerts

Gedurende haar lange loopbaan als internationaal correspondent in Turkije en omliggende landen, en romanschrijver raakte Jessica J.J. Lutz (1962) steeds meer geintrigeerd door het fenomeen dat zoveel vrouwen, ondanks hun enorme weerbaarheid, instrumenteel zijn bij het in stand houden van hun achtergestelde positie. Jammer genoeg moest ze constateren dat dit niet alleen voor vrouwen in het Midden-Oosten geldt. Ook in het Westen blijken veel vrouwen zichzelf terug te houden.

Sinds zij de journalistiek verliet in 2009, heeft ze zich toegelegd op de studie van het onderbewustzijn, dat 90% van ons handelen bepaalt. Het zesde zintuig dat ze ontwikkelde in een regio waar niemand vrijuit kan spreken, is van grote waarde ook in haar coaching en counselling praktijk in Brussel, waar ze sinds eind 2015 woont. Ze legt zich hier toe op professionele vrouwen die verantwoordelijkheid voor hun leven durven nemen. Ze helpt hen de subtiele, vastgeroeste denk- en handelingspatronen los te laten die hen terughouden, en vol zelfvertrouwen voor hun optimale potentieel te gaan. 

Onder het motto: ''Building Sustainable Leadership'' geeft ze lezingen en workshops (in het Nederlands, Engels en Turks) over hoe je leiderschap het beste invult, waarbij waardering voor de verschillen tussen man en vrouw centraal staat.

In het mentortraject hoopt ze ondermeer ondersteuning te vinden bij het afstemmen van haar aanbod op de behoeften van de Brusselse professionele vrouwen, en ideeen op te doen voor het uitgroeien van eenvrouwszaak tot een bedrijf.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie