Isabelle Van Extergem Advisabelle

Mentor Consulting Antwerpen

Isabelle Van Extergem is mentor van :

Mijn naam is Isabelle Van Extergem,  geboren in Oost-Vlaanderen maar sinds lange tijd inwoner van de provincie Antwerpen.

Toen ik na een carrière van dertig jaar in loondienst, besloot om mijn kans te wagen en te starten als zelfstandig consultant,  werd ik indien niet helemaal voor gek dan toch voor roekeloos versleten. 
Toen ik een paar jaar later besloot om zaakvoerder te worden van Advisabelle bvba, liep ik tegen dezelfde commentaren en bezwaren op. Het heeft me niet kunnen tegenhouden.

We zijn inmiddels bijna acht jaar verder en dit is wat je op mijn LinkedIn profiel over mij kunt terugvinden:

Als ervaren change manager, help ik organisaties bij het begeleiden en implementeren van verschillende types van verandertrajecten op een authentieke, transparante en resultaatgerichte manier.
Het is evenwel mijn overtuiging en mijn ervaring heeft me dat ook geleerd, dat hoe onontbeerlijk veranderingen aan systemen, organisatievormen, methodologieën … ook zijn, ze nooit het beoogde resultaat zullen opleveren indien ze niet vlot worden ‘opgepikt’ en deel uitmaken van het DNA van een organisatie.

Mijn jarenlange ervaring in verschillende industrieën, gecombineerd met een rugzak aan methodologieën, met mijn talent om onderstromen zichtbaar en bespreekbaar te maken en mensen mee te nemen in het verhaal, zorgt ervoor dat complexe trajecten succesvol worden geïmplementeerd.

Mijn stijl is straight forward, energiek, een beetje out-of-the-box en tegelijk pragmatisch.
Ik krijg energie van het werken met teams en wil het beste in iedereen naar boven halen.
Vaak doet ook een vleugje humor wonderen in onzekere of uitdagende omstandigheden.

Ik hoop via dit mentorship startende onderneemsters te kunnen inspireren door mijn ervaringen, uitdagingen en successen te delen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie