Isabelle Van Damme STOP Spices

Mentor Voeding Oost-Vlaanderen

Isabelle Van Damme is mentor van :

Isabelle Van Damme komt uit een ondernemingsgezin. Na haar opleiding in de biochemie is ze gestart in het familiale productiebedrijf in de voedingssector. Gedurende haar carrière heeft ze haar talenten ingezet op het herstructureren, leiden en optimaliseren van het bedrijf.

Als bedrijfsleidster van meerdere bedrijven kent ze de uitdagingen van het zakendoen en wil ze haar kennis, ervaringen en netwerk graag delen met startende ondernemers.

Isabelle is een ondernemende creatieve denker die gedreven, gestructureerd en recht op het doel afgaat. De opgebouwde relaties door de jaren heen als ondernemer met haar personeel,  klanten, leveranciers die ze liever partners noemen en het netwerk rondom haar hebben een enorme waarde voor haar als persoon en in haar gedreven ondernemingszin.

Eén van haar bedrijven is STOP Spices, al sinds 1954 worden er hoogwaardige kruidenmixen, functionele mixen en marinades voor de verwerkende voedingsindustrie, de foodservice en retailmarkt ontwikkeld op maat van de klant en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden in de voedingsindustrie.

Ons bedrijf is vooral actief in een niche markt en dankzij de sterke punten zoals flexibiliteit, persoonlijke aanpak en een gedegen vakkennis zijn wij de leverancier voor de voeding verwerkende KMO en retail zowel in België als internationaal.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie