Irma Hofer OLIVEERA

Mentee Creatief Mode Vlaams-Brabant

Irma Hofer is mentee van Alexandra Limage

Toen ik op mijn 21ste besloot om van mode mijn beroep te maken had ik de wens om dit op een manier te kunnen doen zodat de verscheidenheid van vrouwen omarmd zou worden.

Na mijn studies heb ik gewerkt als modeontwerpster en styliste voor merken in het midden hoog segment, maar ook voor enkele fast fashion merken. Deze ervaringen hebben mij commercieel inzicht gegeven. Bovendien kon ik in de keuken kijken van het volledige collectieproces en legde ik de nodige contacten in de stoffen- en productiewereld.

In 2013 heb ik OLIVEERA, mijn modelabel, het levenslicht laten zien. Ik startte met het maken van bruidskledij op maat. Trouwen doe je maar 1 keer in je leven zodat er nog ongeveer 34.024 dagen overblijven waarop je er ook fantastisch uit wilt zien, toch? Tijd dus om mijn couture concept leven in te blazen ‘Omdat elke vrouw couture verdient!’

Ondanks mijn ervaring in het ontwerpen had ik nog echt veel te leren over marketing, sales om over business en financiële plannen nog maar te zwijgen. Hiervoor heb ik de nodige workshops gevolgd. Ondertussen was ik ook samen met 1 van de beste ateliers in België de 1ste capsule collectie aan het ontwikkelen.

Afgelopen voorjaar heb ik mijn couture concept aan het publiek voorgelegd en…het werkt! 
Tijd om naar een volgend niveau te gaan met mijn label. Daarom ben ik op zoek naar een mentor die al wat meer jaren ervaring heeft in het ondernemerschap en een klankbord wil zijn, want ik moet zeker op de vlakken die niet met ontwerp te maken hebben, nog groeien.

Wil je meer te weten komen over Irma Hofer, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie