Inge Liesens Biocentrische Coaching

Mentee Coaching Workshop Oost-Vlaanderen

Inge Liesens is mentee van Annick Heyman

Ik ben Inge Liesens, vroeger psychiatrisch verpleegkundige en bedrijfsverpleegkundige, nu bezielster van Biocentrische coaching (concept nog in oprichting!). Deze coaching is een unieke, ervaringsgerichte trainingsmethode die mensen binnen een team verbindt en die werkt met groepsdynamiek via muziek, beweging en ontmoetingssituaties.

Vanuit de passie om meer actief te zijn en te bewegen tijdens bijscholingen en opleidingen ontstond dit project. Theoretische en cognitieve kennis wordt veel beter opgenomen als het op een actieve manier gebeurt. Daarbij raak ik vooral het humane aspect aan omdat we, ook al zijn we werknemers of werkgevers, op de eerste plaats mens zijn.

Mijn ambitie is dan ook om zoveel mogelijk mensen werkelijk te verbinden met elkaar.

De basis van deze manier van coachen is ontstaan uit mijn werk als facilitator van Biodanza (www.biodanza.weebly.com) en co-directrice van de Vlaamse Biodanzaschool (www.vlaamsebiodanzaschool.com).

Ik hoop een mentor te ontmoeten die mij wegwijs maakt in een leven als zelfstandige. Ik heb al heel wat stappen ondernomen maar kan zeker nog een steun in de rug gebruiken. Iemand die samen met mij kijkt naar die aspecten waar nog aan gewerkt kan worden.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie