Inge Lavens De Taalstudio

Mentee Coaching Onderwijs Vertaling Oost-Vlaanderen

Inge Lavens is mentee van Nathalie Christiaens

Mijn liefde voor taal ontstond al in mijn kindertijd en hoe meer talen ik studeerde, hoe groter deze liefde werd.

Na vele watertjes te hebben doorzwommen, werd ik freelance taaltrainer, studiebegeleider en vertaler en richtte ik De Taalstudio op. Dit blijkt echt mijn absolute droomjob te zijn! Mijn liefde voor taal kan ik nu aan mensen overbrengen tijdens interactieve taallessen in bedrijven. Als ik teksten vertaal, kan ik mijn creativiteit laten zegevieren en mijn voldoening is steeds zeer groot als ik studenten kan begeleiden of particulieren kan begeesteren door mijn eeuwig vurige liefde voor taal.

Tegelijkertijd voel ik me echter als ondernemer helemaal niet als een vis in het water. Ik kom niet uit een nest van zelfstandigen, beschik niet over een echte ondernemersgeest en aan netwerken heb ik een afschuwelijke hekel. Ik zit boordevol ideeën en ik zou die zo graag in de praktijk willen omzetten! 

Binnen het project OndernemersDUET hoop ik een fijne mentor te vinden, die mij begeleidt om mijn zaak verder vorm te geven, bij wie ik terecht kan voor praktische vragen rond prospectie, marketing,…, me met raad en daad bijstaat en mij de nodige energie kan geven om met de volle goesting te gaan ondernemen.

Wil je meer te weten komen over Inge Lavens, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie