Ilse Heps co BVBA (Leonidas – Chocolates & Co)

Mentor Voeding Winkel Vlaams-Brabant

Ilse Heps is mentor van :

Na mijn studies heb ik jarenlang in de internationale verhuissector gewerkt. Een marketing en salesjob met vele internationale contacten, kortom een heel leuke, gevarieerde en boeiende functie in een bedrijf waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt.

Het idee om ooit als zelfstandige te starten was echter altijd al aanwezig, zonder te weten welke richting, product of dienst dit moest zijn wist ik altijd al dat ik ooit mijn eigen bedrijf wou hebben. 12 jaar geleden heb ik die stap gezet en 2 Leonidas pralinewinkels in hartje Leuven overgenomen. Een bekend merk, een lekker en leuk product om mee te werken – meer moest het niet zijn. Intussen heb ik het kunnen uitbouwen tot een netwerk van 6 winkels (Leuven (2), Korbeek-Lo, Sterrebeek, Hasselt en Genk) en zijn we met een team van 12 verkoopsters die allemaal met veel plezier en passie samenwerken.

Privé ben ik getrouwd en hebben we 2 kinderen, een jongenstweeling van 14 jaar. In de vrije tijd houden we van reizen, lekker eten, een goed boek en gewoon quality time met de familie.

Moest ik opnieuw beginnen, ik zou net hetzelfde doen. De ervaring die ik intussen heb wil ik heel graag delen met startende onderneemsters en tegelijkertijd ben ik ervan overtuigd dat ook ik nog veel kan bijleren van collega-onderneemsters die vol enthousiasme aan het begin van hun carrière als zelfstandige staan.

Wil je meer te weten komen over Ilse Heps, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie