Hyacinth Jones Taimana Sustainable Leadership Academy

Mentor Coaching Antwerpen

Ik ben geen traditionele ondernemer, ik startte mijn zaak zonder uitgeschreven plan en heb veel over mezelf moeten leren terwijl ik moeder en echtgenote, dromer en realist ben. Ik ben een leider en schaam me niet voor mijn kwetsbaarheid, in tegendeel, ik leer ervan. 

Ik krijg zelf business mentoring van Forbes 500 coaches vanuit Amerika en ik word ook gecoacht door uitzonderlijke personal branding en authentieke leiderschap coaches vanuit UK, Parijs en Texas, om de juiste mindset te beheersen. 

Aanvankelijk coördineerde ik de pastorale werking van zomerkampen voor jongeren. Daar ontdekte ik dat mijn hart bij de jongeren ligt en ik hen wil helpen om te stralen. Ik hoopte hen als leerkracht verder op weg te kunnen helpen maar tijdens mijn opleiding vielen mij de hiaten in het onderwijs op. Om een succesvolle vernieuwing door te voeren moeten alle betrokken partijen samenwerken. 

Al jaren begeleid ik ouders, kinderen, studenten en leerkrachten met het ontwikkelen van emotionele intelligentie. Ik help hen om het positieve te ontdekken in elke situatie en te beseffen hoe onze gedachten ons beperken of bevrijden. Mijn specialisatie is het onthullen van en omgaan met patronen van zelf-sabotage. 

Vanuit mijn eigen achtergrond hecht ik ook veel belang aan het emotioneel herstellen van het koloniale verleden en zet ik mij actief in om de relaties tussen Europese, Afrikaanse en Caraïbische mensen in harmonie te brengen. 

Ik ben vertegenwoordiger van een internationaal vrouwennetwerk dat vrouwen in STEAM carrières en ondernemingen ondersteunt. We komen maandelijks samen om hun dromen te verduidelijken en een persoonlijke strategie op te maken. Ik organiseer Masterminds en workshops om innerlijke vrede en leiderschap te beleven. 

Met mijn coaching-programma Volume You help ik mensen hun passie af te stemmen op hun visie, hun waarden en hun gezondheid. Samen gaan we de uitdaging aan de juiste stappen te zetten om hun dromen waar te maken. 

Wil je meer te weten komen over Hyacinth Jones, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie