Hilde Hanselaer MVO advies

Mentor Consulting Diensten Workshop Antwerpen

Hilde Hanselaer is een positieve, dynamische vrouw die zich steeds 200 % inzet bij alles wat ze onderneemt.

Ze was meer dan 20 jaar werkzaam in het familiebedrijf Harzé - Van Est en stond er meer dan 10 jaar samen met haar man aan het roer. De schroothandel, een echte mannenwereld maar dat heeft haar nooit afgeschrikt. Integendeel, het gaf een extra stimulans en zorgde voor een leuke uitdaging. Ze werd er ook gebeten door de MVO microbe en bracht er 10 jaar lang Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de praktijk.

Iemand nomineerde haar voor de verkiezing van “CSR professional van het jaar” en het plaatsje in de finale dat ze daar veroverde heeft de knoop doorgehakt. Ze startte in 2017 het bedrijf MVO advies om andere KMO’s te ondersteunen en begeleiden. Met veel passie doet ze individuele trajecten bij bedrijven en geeft ze opleidingen en infosessies, zowel voor studenten als voor bedrijfsleiders.

Als ex-bestuurslid van de sectorfederatie Coberec, als bestuurslid van Etion en van de VZW Hart in beweging probeert ze op verschillende vlakken haar steentje bij te dragen. Je komt haar ook tegen op verschillende netwerkevenementen want ze gelooft in de kracht van persoonlijke contacten.

Ze hoopt haar ervaring te kunnen gebruiken om starters te helpen bij enkele obstakels uit het hindernissenparcours dat ook wel “ondernemen” wordt genoemd.

Wil je meer over haar te weten komen? Bekijk dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie