Heidi Van Horebeek GO4SAFETY

Mentee Coaching Diensten Workshop West-Vlaanderen

Heidi Van Horebeek is mentee van Christine Thoné

Ik ben Heidi Van Horebeek,  samen met mijn echtgenoot zaakvoerder van GO4SAFETY en daarnaast ook mama van vier schatten van kinderen.

Als preventieadviseurs niveau I zijn we al meer dan 10 jaar gepassioneerd bezig met veiligheid op het werk. Wij zijn dé specialist op het gebied van arbeidsveiligheid met specialisaties in chemische agentia, noodplanning, machineveiligheid , werken met derden en ergonomie.

Wij creëren veilige werkomgevingen voor onze klanten door hen doelgerichte, realistische veiligheidsadviezen te geven. Als safety coaches laten we hen zien wat werkt en wat niet. Geen grote theorieën, wel praktische inzichten.

Wij willen zoveel mogelijk klanten inspireren om een veilige werkomgeving te creëren. We geloven in de kracht van positieve veiligheid om veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Naast het coachen, zorgen wij ook voor kwaliteitsvolle veiligheidsopleidingen zoals LMRA, VCA, veiligheid voor kleine ondernemingen.... In onze opleidingen leren de cursisten opgedane kennis onmiddellijk in vaardigheden omzetten.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie