Goele Leyder Company & Leyder

Mentor Coaching Diensten HR Persoonlijke Groei en Zingeving Antwerpen

Goele LEYDER begeleidt graag mensen om opnieuw leider te worden van hun eigen leven of van hun samenwerking met anderen. Haar jarenlange ervaring heeft haar een professionele blik gegeven die analytisch én intuïtief is. Het resultaat is dat klanten een steen verlegd hebben, zich sterker voelen, zich kunnen profileren en een helder, duidelijk toekomstplan hebben. Het recept hierbij is een mengeling van nabijheid, efficiëntie, dynamisme, no-nonsense feedback en pragmatisme.

Company & Leyder is in 2000 opgericht. Goele had toen meer dat 15 jaar publiek-private samenwerkingsprojecten in kansarme wijken uitgebouwd en een hogeschool-afdeling opnieuw op de kaart gezet. 18 jaar geleden heeft ze haar professionele kennis en levenservaring laten samenvloeien in haar eigen zaak: Company & Leyder. De klant & leiderschap, de klant & zijzelf in een traject.

Met het mentortraject wil Goele LEYDER een mentee op weg zetten om sterker te staan in wat ze wil doen, om een goed beeld te krijgen van haar doel en de volgende stappen. Het kan ook gaan over er kunnen staan, communiceren vanuit wie iemand is, keuzen maken, leiderschap en personeel en uiteraard ook over een goede balans tussen werk en leven.

Wil je meer te weten komen over Goele Leyder, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie