Gaëlle Cools

Mentee Marketing Antwerpen

Content marketing consultant & taaljunkie

Begin dit jaar zette ik de stap naar het freelance-leven. Als content marketeer help ik bedrijven om op de juiste plek en op de juiste manier contact te leggen met hun doelpubliek.

Mensen met elkaar verbinden door juist te communiceren is altijd mijn passie geweest. Als talenknobbel studeerde ik in 2010 af als conferentietolk Frans-Italiaans. Na een deelname aan de tolkenexamens bij de EU, duwde het leven mij toch terug richting marketing en communicatie. De passie voor het tolken is sindsdien op een lager niveau beland, maar stroomt nog steeds door mijn aders. Al is het moeilijk om dit te integreren in mijn job als freelancer.

Daarom focus ik vandaag helemaal op content & inbound marketing. Op dit moment ben ik voornamelijk actief als marketingconsultant bij organisaties met een uiteenlopende achtergrond. De afwisseling is leuk en tegelijk ook een flinke uitdaging. 

Mijn mentor zie ik vooral als een klankbord. Iemand die fijngevoelig is en me helpt de juiste richting in te slaan. Iemand die me leert thuiskomen bij mezelf als ondernemer, aangezien ik vandaag nog heel onzeker ben over welk pad ik moet bewandelen. Maar ook iemand met ballen die buiten het conventionele durft te redeneren. En iemand die begrijpt dat er naast je professionele activiteit ook nog een gezin is waar je zorg voor wilt dragen als liefdevolle en geëngageerde moeder.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie