Evelyne Sinnaeve DELSI

Mentee Communicatie Antwerpen

Evelyne Sinnaeve is mentee van Heidi Kempenaers

22+ jaar ervaring in communicatie, dat kan tellen! Absoluut.
Na meer dan 22 jaar in loondienst, startte ik begin januari 2020 mijn eigen Employer Branding & interne communicatie-bedrijf: DELSI op.
Het vakgebied binnen Marcom dat me het meest aan het hart ligt. Ik ben geboeid door de dynamiek tussen werknemer en werkgever. Het complexe radarwerk dat Employer Branding eigenlijk wel is. De impact dat ieder puzzel stukje heeft elkaar. Het is een vakgebied waar ieder element elkaar kan maken of kraken.

Magic happens when people find their dream job. Da's mijn visie en daar werk ik aan. Hoe kan je als organisatie communiceren wie je bent om ervoor te zorgen dat de mensen die zich daardoor aangetrokken voelen ook daadwerkelijk gaan solliciteren. En hoe kan je via interne communicatie ervoor zorgen dat jouw medewerkers impact kunnen hebben door jou als werkgever te helpen jouw doelstellingen te bereiken. Hoe verbind je die medewerkers aan de organisatie? Hoe blijf je hen enthousiasmeren en dus in dienst houden? Als je een goede match hebt tussen wat de werkgever en de werknemer zoeken en bieden, krijg je intrinsieke motivatie. En dat leidt dan weer naar engagement en juist, magie. 

Via DELSI wil ik Belgische bedrijven overtuigen van de meerwaarde van deze externe en interne communicatie stromen. Bedrijven met aandacht voor hun werknemers, bedrijven die starten vanuit een visie en een passie. Waardengedreven. 

En dat doe ik aan de hand van strategisch advies, opleidingen, webinars en keynotes. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie