Evelyne Sinnaeve Delsi Consulting

Mentee Communicatie Antwerpen

Evelyne Sinnaeve is mentee van Heidi Kempenaers

Na 20 jaar als communicatieverantwoordelijke, een veel te drukke job en een burn-out later weet ik eigenlijk niet meer goed waar mijn hoofd staat.

Mijn liefde voor communicatie is gebleven da’s duidelijk, maar het werken in loondienst daar blijft bij mij toch het schoentje wringen. Ondertussen ben ik terug aan de slag als Corporate & Employer Branding strateeg. En ja hoor, terug in loondienst maar de drang naar vrijheid en zelf beslissen over mijn doen en laten is te groot. Tegelijk heb ik ook enorm veel schrik van het onzekere.

In mijn huidige job bepaal ik de strategie van grote Belgische bedrijven (genre Telenet, Audi Brussels, Politie Antwerpen, Armonea, Sibelga, EY, Essers, Nationale Bank, …) op het vlak van interne communicatie en Employer Branding, maar tegelijk voel ik me zo onzeker.

Ben ik wel sterk genoeg om als zelfstandige te starten. Ga ik genoeg klanten kunnen overtuigen om met mij in zee te gaan. En waarom zouden ze dat doen? Waarom zouden ze voor een eenmanszaak kiezen en niet voor een gevestigde waarde?

Hoe kan ik nog verder mijn kennis aanbrengen? Kan ik bijvoorbeeld les gaan geven? Workshops? Kan ik gaan schrijven voor HR magazines? Waar vind ik mijn klanten? Hoe overbrug ik de kalmere periodes? Is een job als freelancer een optie? En hoe vind ik dan klanten, zonder mijn eigen werkgever klanten af te nemen? Hoe differencieer ik mij ten opzichte van de concurrentie? Hoe zet ik mijn USP sterk en duidelijk in de markt? Moet ik mij associëren met andere bureaus?

Massa’s veel vragen. Ik zou starten in bijberoep en hoop ooit ergens te kunnen springen.

Daarnaast ben ik ook een fervent food fotograaf. Een toekomst waar beiden een mooie plek zouden krijgen zou voor mij ideaal zijn.

Wil je meer te weten komen over Evelyne Sinnaeve, bekijk dan haar Linkedin profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie