Eva Vissers

Mentee Communicatie Workshop Brussel

Eva Vissers is mentee van Ellen Van den Branden

MASTERING THE NONVERBAL.

Wist je dat meer dan 60% van onze communicatie non-verbaal gebeurt? Zonder dat we het beseffen zijn onze gebaren en gewoontes een cruciale factor voor een goede eerste indruk en geslaagde verbinding met anderen. Een deal sluiten, effectiever besturen of charisma vergroten? Non-verbale signalen geven de doorslag.

Het indrukwekkende effect van lichaamstaal werd wetenschappelijk uitvoerig bewezen. Toch wordt deze communicatievorm vaak verwaarloosd. Eva Vissers' missie? Professionals bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high potentials. Via workshops, keynotes, executive one-on-ones en trainingen coacht ze bedrijven en individuen en creëert ze blijvende gedragsverandering. Via een multichannel platform zal ze op termijn bijkomende producten en diensten aanbieden, met bijzondere aandacht voor interculturele omgangsvormen. Bovendien ambieert ze een online train-the-trainer-programma op internationaal niveau.

Wie is Eva?

Eva behaalde een diploma rechten aan de KUL, een Europese Master in Human Rights and Democratization aan de Universiteit van Padua en de Schuman Universiteit in Strasbourg, volgde Public Management aan de KUL en opleidingen in change management en leadership. Gedurende tien jaar werkte ze als directielid en people manager in de vluchtelingensector. Haar werkomgeving was de uitgelezen plek om menselijk gedrag te bestuderen, wat haar onbetaalbare inzichten gaf in de impact van non-verbale communicatie. Ze gelooft zo sterk in de kracht ervan, dat ze een heuse carrièreswitch heeft gemaakt.

Vandaag maakt ze deel uit van een wereldwijd netwerk van non-verbale experten. Als eerste en enige in België werd ze gecertificeerd door ‘Science of People’, een gerenommeerd ‘Human Behavior Research Lab’ in de V.S. Haar trainingsmateriaal is gestoeld op een researchdatabank met 2500 wetenschappelijke studies over non-verbale communicatie.

Haar bedrijf zit in de opstartfase, ze sleutelt aan haar marketingstrategie, netwerk, zichtbaarheid, partnerschappen en pitch. Via Markant hoopt ze een gelijkgestemde ondernemer te vinden: een dynamische en inspirerende mentor met een sterk netwerk en goed businessinzicht, met wie ze haar grootste uitdagingen kan tackelen en internationale ambities kan waarmaken.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie