Ellen Van den Branden Destination Unlimited

Mentor Diensten Event Travel Antwerpen

Ellen Van den Branden is mentor van :

Destination Unlimited… Een bureau met een persoonlijk verhaal…

“Ik was twaalf jaar toen ik aan de ontbijttafel een boeiend artikel las over het opkomende succes van incentive reizen in de States. Toen wist ik: dit wil ik in België ook lanceren en organiseren.”

Ellen Van den Branden weet wat ze wil. Toen ze zestien jaar geleden als stagiaire begon bij Destination Unlimited, wist ze het meteen: “Ooit wil ik dit bedrijf overnemen!” In 2014 was het zover en sindsdien leidt ze een heus ‘dream team’.

Van stagiaire tot bedrijfsleidster

In 2002 stapte Ellen Van den Branden als stagiaire binnen bij Destination Unlimited, een bedrijf dat incentive reizen, meetings en conferenties over de hele wereld organiseert voor corporate klanten. “Het was me meteen duidelijk dat ik dit bedrijf ooit wilde overnemen. Ik heb ook altijd laten verstaan aan de oorspronkelijke oprichters dat ik er zou zijn, mochten ze een andere richting willen uitgaan.”

Wat overtuigde haar zo?

“De filosofie, waarden en normen van Destination Unlimited liggen me na aan het hart. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Het is maar door samen te denken en samen te werken dat we van een succesformule kunnen spreken. We geloven heel sterk in die co-creatie.”

In 2014 besloten de toenmalige bedrijfsleiders andere oorden op te zoeken en hielden ze Ellen Van den Branden aan haar woord. Na een onderbreking van twee jaar na haar stage keerde ze in 2004 terug naar Destination Unlimited. Na enkele jaren werd ze ‘Head of Operations’ en exact tien jaar later, op 1 september 2014, bedrijfsleidster van een fantastisch bedrijf met ongelofelijke medewerkers! Een uitdaging zo bleek, voor het team, die Ellen hadden opgeleid als stagiaire en waarbij nu plots de rollen werden omgedraaid.

Open communicatie, visie en betrokkenheid zijn dan ook de sleutelwoorden tot een succesvol team, volgens Ellen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie