Dominique Bellens Quarens

Mentor Communicatie Marketing Antwerpen

Dominique Bellens is mentor van :

Dominique Bellens is altijd geboeid geweest door de wondere wereld van communicatie. Na haar studies als Master in de Communicatiewetenschappen aan de KUL belandde ze in de bankwereld. Na een carrière van 26 jaar, waarvan meer dan de helft als KMO-adviseur, besloot ze terug te keren naar haar bakermat. Haar kennis van communicatie en de bedrijfswereld brengt ze samen in Quarens.

Haar focus ligt niet op marketing en externe communicatie, maar op de interne variant. Op hoe een onderneming communiceert met haar mensen, haar medewerkers en, indirect via haar medewerkers, met haar klanten. 

In 2016 richtte ze Quarens op. Quarens is Latijn voor “op zoek naar”. Hiermee zet ze ineens de “toon” van haar bedrijf. Quarens’ missie: het creëren van integere en gezonde organisaties door zakelijke strategie te koppelen aan menselijk kapitaal én deze strategie te borgen in de onderneming. Dominique is ervan overtuigd dat zakelijk succes enkel mogelijk wordt door leiders en medewerkers te versterken, te ontwikkelen en te inspireren in hun professionele omgeving.

Ben je als leider van een organisatie of als ondernemer op zoek naar zakelijk succes, een gezonde organisatie, meer omzet, minder personeelsverloop en tevreden klanten?
Quarens werkt samen met de leider/ het leiderschapsteam vanuit een duidelijke persoonlijke missie aan een heldere strategie van de organisatie en een duurzame borging hiervan bij alle medewerkers.

Dominique werkt strategieën uit aan de hand van “Strategie met ballen” (NL),  is gecertifieerd practitioner NLP en Insights Discovery . Al deze tools helpen haar om een organisatie in helikopterview te observeren en een coherent geheel te maken van leiding-organisatie-medewerkers- klanten. Ze werkt samen met een team van waardevolle mensen om organisaties te begeleiden.

Wil je meer te weten komen over Dominique Bellens, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie