Daniela Sekacova Comfortmakelaar

Mentee Diensten Gezondheidszorg Antwerpen

Daniela Sekacova is mentee van Isabelle Van Damme

Daniela Sekacova  behaalde tijdens de jaren ’90 haar Master in de Handelswetenschappen aan de Universiteit van Ostrava (Tsjechië), net voor de muur tussen oost en west werd opgeruimd. Ze besloot na een lange commerciële carrière in Vlaanderen, de stap te zetten naar de zorg.

Redenen hiervoor waren haar persoonlijk ervaring in de mantelzorg en haar Slovaakse afkomst, waar zorg voor ouderen met de genen wordt meegegeven. Haar moedertaal is Slovaaks, maar ze spreekt tevens vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Pools en Russisch . Daniela was één van de allereerste Bachelors in ouderencoaching aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Als erkend Bemiddelaar in Familiezaken is ze bovendien lid van uwbemiddelaars.be.

Daniela is getrouwd en mama van twee lieve dochters. ​

In bijberoep heeft ze recent de onderneming Comfortmakelaar opgericht. Comfortmakelaar biedt aan hulpbehoevende ouderen of gehandicapten de unieke mogelijkheid om - dankzij de samenwerking met een inwonende EU zorgverlener - toch in de eigen woning te blijven wonen.

Aangezien dit over een compleet nieuwe dienstverlening in de thuiszorg gaat met veel potentieel, zoekt Daniela naar een gedreven mentor die de uitdaging aangaat, out-of-the-box denkt, mee de (vaak administratieve, juridische) hindernissen neemt, een hart heeft voor zorg, en open staat voor samenwerking met andere culturen in een geheel nieuw domein. Door samen haar businessplan te optimaliseren en haar netwerk te verbreden, is Daniela er van overtuigd dat ze snel van haar bijberoep een hoofdberoep kan maken.

Ondertussen is Daniela Sekacova geen onderneemster meer door een andere professionele uitdaging. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie