Claudia Aendekerk Aendekerk Immo

Mentee Vastgoed Limburg

Claudia Aendekerk is mentee van Viviane Vervaeck

Claudia Aendekerk startte haar carrière als advocate maar hielp haar vader regelmatig achter de schermen in zijn vastgoedkantoor. Het was absoluut niet haar bedoeling om in de zaak te stappen maar in 2014 ging zij toch overstag en hing zij haar toga aan de haak om in het familiebedrijf aan de slag te gaan.

Intussen is Claudia erkend vastgoedmakelaar en mede-zaakvoerder van Aendekerk Immobiliën. 

Haar droom: voor elke klant een droompand!

Bij het bemiddelen bij de verkoop van vastgoed gaat het voor Claudia dan ook niet alleen over panden, maar vooral over de mensen die betrokken zijn bij de panden. Bij elk dossier staat de mens samen met het realiseren van een perfecte match centraal. Er wordt dan ook alles aan gedaan om heel persoonlijk en steeds opnieuw in functie van de situatie van de verkoper en/of koper gericht advies en ondersteuning te geven bij vragen en noden. Door de bouwtechnische kennis en expertise van haar vader te bundelen met haar eigen juridische achtergrond en ervaring slaagt Claudia er met het team in verkopers te begeleiden bij de verkoop van hun pand én kopers te helpen met het vinden van hun droompand.

Met het mentortraject hoopt Claudia een open en eerlijke partner te vinden met wie ze op een gezellige maar desondanks intense manier enthousiast kan brainstormen over verschillende aspecten in en rond haar business om van hieruit volgende stappen te zetten en verder te groeien als persoon en als onderneemster.

Wil je meer te weten komen over Claudia Aendekerk, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie