Christine Thoné Taalcoach Frans-Christine Thoné

Mentee Vlaams-Brabant

Mijn achtergrond
Bonjour, je m’appelle Christine Thoné en mijn grote passie is de Franse taal…

Het zal je dan ook niet verwonderen dat ik koos voor studies Romaanse Filologie Frans/Italiaans (alias Master Taal-en letterkunde) en Communicatiewetenschappen met aansluitend een lerarenopleiding.

Ondertussen staat er 30 jaar ervaring op de teller als docent en taalcoach Frans, waarvan de laatste 10 jaar voor bedrijven.

 

Mijn bedrijf
Als freelancer (in onderaanneming) heb ik 10 jaar gedreven taaltraining Frans gegeven in velerlei bedrijven en sectoren. 10 jaar ervaring deed me besluiten om zelf een aanbod opleidingen Frans in de markt te zetten.

Ik besloot het anders aan te pakken: sedert 2 jaar werk ik volledig als zelfstandig taalcoach Frans met mijn eigen bedrijf en naam: Taalcoach Frans-Christine Thoné.

 

Mijn troeven:
Een persoonlijke aanpak van in het begin tot op het einde.

De juiste opleiding bij de juiste klant zodat het resultaat gegarandeerd is.
Plezier en fun staan voorop. Het moet plezant blijven. 
Een authentieke en verbonden aanpak. Ik ga de connectie aan met de klant voor een maximaal leerrendement.
Vernieuwende les- en leermethoden: online training (ook in groep), e-learning, steeds op zoek naar het ontwikkelen van nieuwe formats
Totaalaanpak: een taal leren gaat om persoonlijke ontwikkeling: durf en zelfvertrouwen ontwikkelen staan centraal, naast analyse van leerstijl en van eventuele blokkades

 

Mijn stijl kan je omschrijven als empatisch, betrokken, authentiek, eerlijk, begripvol, maar ook no-nonsens, zonder blabla, op tijd en stond streng maar rechtvaardig, de juiste opmerking op de juiste plaats.

Ook de nodige dosis ‘fun’, afwisseling en creativiteit vind ik héél belangrijk, zowel in mijn trainingen als heel speciaal voor mezelf in mijn werk. Mijn drive om te werken zijn plezier, goesting en afwisseling, en dit op een manier die helemaal bij mij past. Niet zozeer volgens de regeltjes van de managementboeken, maar wel die van mijn persoonlijkheid. Autonomie draag ik hoog in het vaandel.

 

Ik kijk uit naar een mentor die een klankbord wil zijn bij een aantal vragen waar ik tegenaan loop, van wie ik kan leren en met wie ik ervaringen kan delen. Zowel de goede als de minder goede.

Iemand die mij begeleidt om verder te groeien als zelfstandige, bij wie ik ideeën kan aftoetsen, terecht kan met vragen rond marketing, formats, ontwikkeling…, me met haar ervaring bijstaat en mij de nodige energie en een duwtje in de rug kan geven om met plezier te blijven ondernemen en waar nodig mijn comfortzone te helpen verlaten.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie