Christine Jacobs Uw Schrijfster

Mentee Copywriting Antwerpen

Christine Jacobs is mentee van Anita Dierckx

Ik ben Christine Jacobs, Uw schrijfster. Ik schrijf, herschrijf en corrigeer al uw teksten. Twee jaar geleden ging ik als freelance copywriter-redacteur aan de slag. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Integendeel. Ik werk nu echt voor mijn plezier.

Bijna 20 jaar was ik communicatieverantwoordelijke bij de overheid. Ik organiseerde sensibiliseringscampagnes, schreef persberichten en legde perscontacten, schreef de content van websites, jaarverslagen, magazines, … Daarna was ik enkele jaren wetenschappelijk uitgever. Ik coördineerde de publicatie van boeken van acquisitie tot redactie en marketing. Daar stelde ik vast hoeveel vakspecialisten behoefte hebben aan een goede eindredactie.

Daarom werd ik Uw schrijfster. Ik schrijf nu teksten voor websites, nieuwsbrieven, persberichten... voor communicatie- en evenementenbureaus, een verzekeringsmaatschappij, een zorginstelling, een groothandel, een IT-bedrijf… Ik redigeer wetenschappelijke rapporten, informatieve boeken en educatieve tijdschriften in opdracht van uitgeverijen en auteurs. Gedurende anderhalf jaar schreef ik enkele dagen per week de tenderbibliotheek uit voor alle dochterbedrijven van een HR-groep.

Ik werk hard en met veel goesting. Ik geniet ervan mijn eigen baas te zijn. Ik hou van afwisseling, leer graag bij en heb een brede interesse. Daardoor heb ik moeite om een focus te kiezen en mijn expertise en meerwaarde aan te tonen. Ik hoop dat mijn mentor me daarbij kan helpen.  

Wil je meer te weten komen over Christine Jacobs, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie