Christel Schuurmans DH Webcreation

Mentor Webdesign Limburg

Christel Schuurmans is mentor van :

Ik ben Christel Schuurmans en zet liever anderen in de schijnwerpers om ze, samen met hun project(en) te laten schitteren, groeien waardoor ze grenzen verleggen die ze niet voor mogelijk hielden.
Dat is voor mij ‘ondernemen’: je grenzen verleggen, groeien en projecten realiseren samen met anderen, want ondernemen doe je niet alleen!

Nochtans, toen ik begon, rond mijn 18de, was het een sprong in het ongewisse, familiaal gezien had ik geen connecties met het ondernemerschap en ik kreeg al snel de nodige lessen op mijn bord.
Vallen, conclusies trekken en opstaan… net als een peuter die leert stappen, telkens rechtstaan en bijsturen!
De kunst van het ondernemen is doen wat je graag doet en waarmaken wat je zegt, walk your talk.
’s Morgens in de spiegel kijken, gedreven, gemotiveerd en positief om een nieuwe dag te beginnen, vanuit je eigen authentieke zelf!

Intussen staan er 22 jaar ervaring op de teller van mijn onderneming.
Tweeëntwintig jaar mensen, ondernemers ontmoeten, tweeëntwintig jaar praten, luisteren, vragen stellen en eruit halen wat mij als ondernemer én als mens kan laten groeien!
Ik ben geen slaafse volger, ik doe het graag anders dan anders of anderen.
En dat is het beste recept, volgens mij: volg je eigen pad, loop soms een stukje met iemand mee of laat iemand eens met je meelopen. 
Mijn ervaring gebruik ik om te delen met anderen die ook timmeren aan hun weg, aan hun sterk merk.

Jouw verhaal online onweerstaanbaar maken, dat is mijn ding!
Ik geniet ervan om te zien hoe ondernemers en projecten plots een versnelling hoger schakelen en de aandacht krijgen die ze verdienen, letterlijk en figuurlijk!
Luisteren, adviseren, bijsturen, trainen… zijn mijn tools en drijfveren om jouw online sterk in de markt te zetten!

Zie jij door het bos de bomen niet meer en ben je op zoek naar een dynamisch sparringpartner die het hart op tong heeft?
Dan ben ik de vrouw die je zoekt. Durf je zelf in de schijnwerpers te zetten... als ik het kan, kan jij dat ook… en samen kunnen we nóg meer!

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie