Charlotte Nyssen Charlz sway

Mentor Design Mode Antwerpen

Terwijl ik als case manager bij Childfocus werkte, werd ik geconfronteerd met verschillende werkterreinen. Op één dag moest ik zowel op kantoor, als op het parket, in het politiebureau en bij ouders zijn. Spijtig genoeg moest ik ook op het terrein waar het verdwenen kind de laatste keer gezien was mee zoekacties opzetten, ouders ondersteunen en affiches ophangen.

Als vrouw heb ik altijd een zwak gehad voor mooie schoenen, helaas ook met hoge hakken. Dit was niet altijd passend voor elke situatie waar ik als case manager mee geconfronteerd werd.

Bovendien was ik een moeder van drie jonge kinderen, waar ik ook botste op de beperkingen van een mooie hoge hak.

Toen ik merkte dat ik mijn smaak niet kon verenigen met mijn functie, zocht ik actief naar een oplossing. Ik had steevast twee paar schoenen in de koffer van mijn wagen liggen. Soms droeg ik zelfs een extra paar in mijn handtas mee. Mijn collega’s hadden zich erbij neergelegd maar ik dacht: “Dit moet beter kunnen.”

Ik heb een schoen gecreëerd waarvan men de hak kan weghalen. Een schoen die dus van hoog naar laag kan gaan. Dit in een handomdraai.

Concreet wil dit zeggen dat ik een schoen aanbied waarvan de hak
van 3 cm naar een hak van 9 cm kan transformeren.
De schoen blijft comfortabel, ook met de hogere hak maar zeker met een lage hak. 

Charlz sway is een schoen waarbij de hoogte van de hak aanpasbaar is waardoor er een compromis ontstaat tussen functionaliteit en schoonheid.

Charlz sway is een schoen waarbij je met één klik de hoge hak kan wegschuiven en vervangen door een minder hoge hak en zelfs volledig naar plat kan gaan.

Charlz sway zijn schoenen die het leven van de vrouw gemakkelijker maken.

Charlz sway is een schoen voor elke vrouw. We hebben verschillende rollen en bij elke rol past een schoen. Of we nu moeder zijn of (nog) niet, bureau- of veldwerk hebben, uitgaan of cursussen volgen, voor comfort of mode kiezen, voor elke vrouw. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie