Caroline Steensels Mola Movado

Mentor Persoonlijke Groei en Zingeving Therapie Oost-Vlaanderen

Caroline Steensels is mentor van :

Ik ben Caroline Steensels, vrouw achter Mola Movado, een praktijk voor ontspanning, groei en zelfontplooiing. Mola Movado is gegroeid uit een passie voor mensen, de zachtheid en veiligheid waar mensen naar op zoek zijn en de nood aan een plek om tot rust te komen. Even onthaasten in deze drukke tijden, niet enkel met je hoofd maar ook met je lichaam.

Bij Mola Movado word je letterlijk en figuurlijk zacht in beweging gebracht via Holistic Pulsing*,  Hartcoherentie en andere technieken uit de relaxatie-, trauma- en creatieve therapie. Je leert (terug) voelen en luisteren naar je lichaam. Ik bied ervarings- en belevingssessies aan, weinig praatsessies, omdat praten maar een beperkt effect heeft en ons lichaam zoveel te vertellen heeft.

Every-body has a story !

Benieuwd naar jouw verhaal. Wil jij ook ontdekken wie je bent, wat je voelt, wat je kan en wat je wil? Ik wandel graag even mee op je levenspad. Uitkijkend je te ont-moeten, Caroline.

*Holistic Pulsing is een zachte vorm van lichaamswerk waarbij je gekleed op een massagetafel gewiegd wordt en er blokkades worden losgemaakt. Niets doen, gewoon zijn en je komt op een zachte manier in beweging. Rust, beweging en stilte in 1. Ideaal als je last hebt van stress, spanning of ter preventie/ondersteuning van een burn-out. Geef aandacht aan je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie