Caroline Risack Astro Sanitas

Mentee Diensten Gezondheidszorg Persoonlijke Groei en Zingeving Oost-Vlaanderen

Op een bepaalde dag rol je van de schoolbanken en kom je in het werkleven terecht. Groot was dan ook mijn desillusie toen ik ontdekte dat een 9 tot 5 job niets voor mij was. Ik probeerde meerdere zaken uit, maar kon het nooit echt lang volhouden. Wel was er steeds één rode draad te vinden: mensen helpen. Vanuit die rode draad ontstond een jaar geleden Astro Sanitas.

Astro Sanitas is een terugkeer naar de passies vanuit mijn kindertijd. Ik ondersteun krachtige en ambitieuze vrouwen om hun natuurlijke gezondheid terug te vinden op het fysieke, emotionele en spirituele vlak. Hiervoor gebruik ik een pallet aan natuurlijke technieken en massages in combinatie met astrologie.

Soms zie ik mijn cliënten kort voor een ontspannende sessie met aangepaste massage. Astrologische consulten kunnen soms een doorbraak betekenen in hun zoektocht. De patronen waar ze al zoveel jaren tegenaan lopen, worden helder duidelijk vanuit het consult. En af en toe mag ik ze langer volgen omdat ze met grotere klachten rondlopen. Gelukkig kunnen we de meeste chronische klachten verlichten met etherische olie, kruiden, voetreflexologie en dieptemassage.

Aangezien ik geen ondernemers ken in mijn brede omgeving, voelt het soms als een heel eenzame weg. Ik heb niet veel mensen waarbij ik mijn ideeën kan aftoetsen. Gelukkig luistert mijn partner regelmatig naar mijn wilde plannen, maar echte inschattingen kan hij moeilijk maken. Ik hoop dan ook een mentor te vinden die mijn plannen kan helpen beoordelen. Iemand die mij kan behoeden voor de fouten die ze zelf gemaakt heeft doorheen het traject.

Ik hoop samen met mijn mentor te groeien naar een betere versie van mijzelf door constructieve feedback. Mijn ideale mentor neemt geen blad voor de mond, maar kan haar boodschap helder en duidelijk doorgeven. Zij weet mij wegwijs te maken in de wilde wereld van marketing, zichtbaarheid, sales en netwerken. Zo weet ik beter waar ik mijn energie wens in te investeren en kan ik mijn eigen grenzen beter bewaken.

Wil je meer te weten komen over Caroline Risack, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie