Carine Vermeiren Body flow Temse

Mentee Diensten Gezondheidszorg Voeding Oost-Vlaanderen

Carine Vermeiren is mentee van Carol Bailleul

Ik ben Carine Vermeiren, 48 jaar en het ondernemen zit mij in het bloed. Ik ben heel erg gedreven in wat ik doe, streef met heel veel geduld mijn doelen na en ben iemand waar je echt op kunt bouwen. Reeds op jonge leeftijd runde ik, samen met mijn toenmalige echtgenoot, een groothandel in groenten en fruit. Na enkele jaren heb ik mijn eigen winkeltje hierin opgestart, aangevuld met algemene voeding. Dit heb ik zeven jaar met heel veel passie uitgebaat. Door omstandigheden en met heel veel spijt in het hart heb ik dit moeten opgeven.
 Toen ik mijn huidige echtgenoot leerde kennen, zijn we samen met heel veel enthousiasme een nieuwe uitdaging aangaan. We hebben een truckstop met restaurant, shop en truckwash opgericht. Het spreekt voor zich dat dit heel hard werken was en bijna niet haalbaar met ons twee. Een tijdlang hebben we gezocht naar geschikte mensen om ons bij te staan, maar dit was heel moeilijk.

Daarom hebben we besloten deze zaak te verkopen. Ik ben toen tijdelijk gaan werken, maar aangezien ik heel ondernemend en steeds op zoek ben naar een nieuwe uitdaging, kon ik hier moeilijk in aarden. Gezien ik heel erg geïnteresseerd ben in gezonde voeding, besloot ik een opleiding te volgen voor voedingsconsulenten. Na het behalen van dit diploma ben ik hierin begonnen als zelfstandige in bijberoep. Ik ben me steeds blijven bijscholen op verschillende vlakken. Wat maakt dit ik nu massage en voedingstherapeut ben. Ook ben ik 3-inOne coach en begeleid mensen naar een gezonde levenswijze. Dit doe ik nu reeds 11 jaar.

Op dit moment valt de combinatie werk en bijberoep nog moeilijk te combineren en zou ik graag fulltime voor mijn zaak gaan. Mijn dochter is ook actief als zelfstandige in sportactiviteiten- gezondheidssector. Het is onze gemeenschappelijke droom onze twee zaken te laten samenvloeien tot een wellness concept. Dit alles onder een dak. Van sport, yoga, massages, voedingsadvies en gelaatsverzorging. We brengen lichaam en geest terug in balans. Ik kijk er enorm naar uit om me samen met mijn dochter in avontuur te stappen en zo onze zaak naar een hoger niveau te brengen. De opening is voorzien in september.

Graag zou ik een mentor ontmoeten die me helpt om me sterker in mijn eigen kracht te zetten en me digitaal op weg helpt.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie