Carina Marcon Cap’a di Carina

Mentee Design Mode Antwerpen

Carina Marcon is mentee van Mieke Cassiers

Als 50-plusser gooit Carina Marcon in 2009 het roer helemaal om en herschoolt zij zich aan het CVO-Lier-Borgerhout afd: Modes bij Ann Cluyts. Hier behaalt zij de certificaten, Modiste-Hoedenmaakster, in 2012 en het merk "Cap’a di Carina" wordt geboren. Carina  ontpopt zich, als ambachtelijk kunstenaar. Zij volgt masterclasses bij Catherine Ellen, Bridget Bailey, Jane Fryers, Emmy Jaarsma, Joke Velema, Carol Maher.....

Zij heeft vijf collecties, alles is maatwerk. Samen met de klant analyseert Carina het geheel van de outfit en bekijken zij welk model van hoed of fascinator hen het beste staat. Elke hoed, voor dames of heren, feestelijke hoed of fascinator, is ontworpen naar de persoonlijkheid van de klant en met de hand gemaakt om een product te bieden van de hoogste kwaliteit.
Zo ontwerpt Carina een unieke hoed of hoofddeksel zodat de outfit een weerspiegeling is van de persoonlijke stijl van de drager. Haar ontwerpkennis en expertise zorgen ervoor dat de klant zich elegant en vol vertrouwen zal voelen bij het dragen van dit accessoire.

In het atelier kan me ook terecht voor restauratie, herstellingen of opfrissen van hoeden, een unieke pet of hoed uit een oud kledingstuk behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom een service op maat. Verder worden er ook zachte hoeden gemaakt voor mensen die hun haar verliezen door medicatie.

CdiC Accessoires is een 2de bezigheid, onder dit label werkt zij aan een moderne fantasie juwelenlijn die zij maakt uit gerecupereerd leder, vis leder en kant, de stijl is een mengeling tussen modern en boho, zeer licht om dragen, haarjuwelen voor bruidjes en feestjes alsook zijdenbloemencorsages op maat. Ook de heren komen aan bod, zij maakt manchetknopen, boutonières en strikjes in stof of leder.

Wil je meer te weten komen over Carina Marcon, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie