Brigitte Van Dam Ingénio

Mentee Branding Event Antwerpen

Brigitte Van Dam is mentee van Dominique Bellens

Welkom
 

Met trots kondig ik mijn zaak aan, een bedrijf dat alles zegt over mezelf en mijn passies voor events, gifts en marketing. 
Na een carrière van 34 jaar in de Telecomsector kreeg ik de opportuniteit om op 15 april 2016 een zaak op te starten. De kennis die ik opgebouwd heb en de ervaring die ik verzameld heb door de jaren heen komen van pas in mijn eigen bedrijf.

Missie

Een professionele aanpak en een goede service zijn belangrijk. Ik sta erop een persoonlijke benadering te hanteren en maak graag tijd voor een gesprek. Alle activiteiten waar ik mee

begin moeten dan ook tot een goed einde gebracht worden, waarbij ook de kleine details belangrijk zijn.

 

Ingénio. Your brand, your logo , we take care

 

  • Om je bedrijf te promoten kan je gebruik maken van gifts, gadgets, promotiemateriaal e.d. Hierbij zoek ik graag mee naar het geschikte materiaal dat past binnen de strategie van je bedrijf. 
  • Duidelijk communiceren naar je klanten en prospecten is essentieel. Samen bepalen we je doelgroep en bouwen we aan een marketing plan waarin we een ideale mix vinden van nieuwsbrieven, sociale media, etc. 
  • Tijdens een event moet alles tip top zijn en iedereen moet zich goed voelen, gastvrijheid
  • in de brede zin van het woord is dan ook heel belangrijk..

Waarom deelnemen aan ondernemersduet: ik wil graag wat inspiratie opdoen, hoe een klant  te overtuigen, een betere inzet voor om mijn offerte op te volgen en sales te genereren.

Wil je meer te weten komen over Brigitte Van Dam, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie