Brenda Utterwulghe Attitude at work

Mentor Coaching West-Vlaanderen

Brenda Utterwulghe is mentor van :

Coaching heeft mijn gezinsleven en carrière een heel nieuwe wending gegeven. Als ondernemer en mens ben ik niet alleen gegroeid, maar ben ik bij mezelf thuisgekomen, wat me toelaat op een authentieke manier anderen te begeleiden. Hoewel ik dacht om nooit meer achterom te kijken, omarmde ik mijn verleden en mijn band met de zee en het strand. In mijn thuisbasis De Haan maak ik van dit werkveld gebruik in mijn coaching en workshops daarnaast heb ik ook een uitvalsbasis in Roeselare.

Gestuurd door krachtige methodieken, waaronder systemisch werk, leg ik blinde vlekken bloot, worden onbewuste dynamieken zichtbaar en ontstaat er een onschatbaar potentieel voor groei. Daaraan voeg ik een grondige kennis en praktische toepassing van het systemische gedachtengoed toe. Het gaat niet enkel meer over jou als persoon, maar over hoe je ingebed bent in grotere gehelen: je organisatie, je familie, de samenleving... De impact daarvan is onderschat en vaak ook grotendeels onzichtbaar.  

Welke beweging heb jij te maken die versterkend is voor jou én voor jou organisatie? Ik begeleid graag jou in je persoonlijke groei en de groei van je onderneming.

Wil je meer te weten komen over Brenda Utterwulghe , bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie