Birgit Matthé Mpower Coaching & Consulting

Mentee Coaching Consulting Antwerpen

Birgit Matthé is mentee van Eva Bruyninckx

Ik ben Birgit Matthé, 38 en heb ondertussen bijna 15 jaar ervaring als business consultant en project manager. Tijdens mijn carrière bij vooraanstaande consulting bedrijven, heb ik veel 'hard skills' geleerd en geperfectioneerd, maar ik begon ook meer en meer te beseffen dat 'soft skills' en aandacht voor mensen de dingen zijn die er 'echt toe doen' in het leven - niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk. 

Dit is dan ook een van de redenen waarom ik besloten heb om zelfstandige te worden. Ik wil in mijn werk mensen en hun capaciteiten meer centraal stellen en hen helpen hun sterktes nog te verbeteren en hun minder sterke kanten te compenseren of om te buigen. Ik heb in het verleden verschillende mensen gecoacht, zowel in mijn eigen teams, als daarbuiten en kreeg hierover heel positieve feedback. Deze coaching motiveert me enorm en een groot gevoel van voldoening: mensen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn, iets mooiers bestaat er toch niet? 

Deze coaching professioneel uitbouwen is voor mij dan ook een belangrijke doelstelling die ik wil realiseren met mijn bedrijf. Momenteel focus ik nog voornamelijk op business consulting en project management, omdat ik daar nu eenmaal veel ervaring in heb. Het is echter mijn bedoeling om met mijn bedrijf de professionele coaching ook op de kaart te zetten. 

Bring out the awesomeness!

Wil je meer te weten komen over Birgit Matthé, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie