Bie Noe B.right

Mentee Coaching Duurzaamheid Mode Workshop Antwerpen

Bie Noe is mentee van Karine Dupuis

Ik heb altijd iets met kleren gehad. Zes jaar geleden las ik het boek Talking Dress van Marieke Eyskoot. Zo kwam ik tot mijn ontzetting te weten dat net dat wat ik zo mooi vond een heel lelijk kantje heeft. Zowel voor mens als milieu is de impact van de mode industrie zwaar. De afgelopen zes jaar ontdekte ik dat het ook anders kan. Ik leerde begrippen als slow fashion kennen. Minder en bewuster kopen. Maar ik leerde ook een hele nieuwe generatie aan kleren kennen die wél gemaakt worden in goede omstandigheden en met respect voor onze planeet.

Uit mijn bezorgdheid groeide dus mijn passie die uitmonde in mijn missie. Met B.right wil ik mensen inspireren om een meer duurzame relatie te hebben met hun kleren. Dit verhaal startte met duurzame mode tours in Antwerpen. Eerst klein in tupperware vorm en sinds augustus vorig jaar met een website. De afgelopen maanden ging ik ook van start met workshops en lezingen. Hiernaast doe ik ook aan project en procebegeleiding van organisaties die evenementen en projecten rond duurzaamheid willen organiseren.

Vanaf 1 oktober gaf ik mijzelf een jaar onbetaald verlof cadeau om hier aan te werken. Ik wil deze tijd gebruiken om mijn missie te verfijnen, focussen te bepalen en mijn activiteiten uit te breiden. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren om zo impact te genereren. Ik zoek vooral ondersteuning bij het finetunen van mijn strategie, de uitbouw van het commerciële luik en de communicatie.

Ik vind uitwisseling altijd super waardevol en hoop dat ik ook voor de mentor een meerwaarde kan betekenen.

Wil je meer weten over Bie Noe, dan bezoek je nu best haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie