Bénédicte De Rycke 4B Solutions

Mentee Administratie Consulting Oost-Vlaanderen

Bénédicte De Rycke is mentee van Florence Delacave

4B SOLUTIONS - klanten bereiken boeien binden behouden

Graag groeien met uw bedrijf? 4B Solutions ondersteunt u bij het vinden en binden van klanten, zodat u de focus kan leggen op die verdere groei. Samen detecteren en definiëren wij uw uitdagingen en doelstellingen en stellen hierbij de gepaste acties tegenover. We creëren samen een op maat gemaakt plan van aanpak met de focus op het behoud van duurzame klantenrelaties. Als ondernemer weet u als geen ander dat de emotionele bankrekening van uw bedrijf hand in hand gaan met de financiële. Laten we samen werken aan succes!

-Commerciële ondersteuning: van klantenwerving tot klantenbinding

Klantenwaarde maximaliseren en duurzame klantenrelaties opbouwen en behouden? Met onze ervaring en know how kunnen we u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw volgende project.

-Administratieve ondersteuning: word baas over je administratie

Teveel administratief werk? Laat uw tijdrovende administratie met een gerust hart aan ons over zodat u meer tijd over heeft om u te focussen op uw corebusiness.

-Werkplekondersteuning: begeleiding bij het ordenen van de werkomgeving

De kwaliteit en de inzetbaarheid van uw medewerkers naar een hoger niveau tillen? Wij begeleiden en adviseren u bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.

 

Bénédicte De Rycke werkt sinds 2006 als consultant. Geen losse eindjes voor deze dynamische duizendpoot. Ze houdt van plannen, organiseren en opvolgen. Maar ook van creatief bezig zijn, mensen samenbrengen en inspirerende reizen.

“Bénédicte werkt pro-actief, is alert en denkt mee. Ze gaat altijd voor de extra mile. Dát en haar flexibele en planmatige aanpak maken haar een meerwaarde voor Cats Communication.” Sandra Plasschaert - zaakvoerder Cats Communication

"Dankzij Bénédicte is ons Energienetwerk vlot uitgerold en snel bekend geraakt en zij zorgde er mee voor dat onze Energiebeurs D.O.E.N in 2019 een succes werd." Frederik Hindryckx - CEO VEB

"E20 werkt in een competitieve markt waar Bénédicte een commerciële meerwaarde betekent voor ons bedrijf. Wij maken gebruik van zowel haar uitgebreide netwerk als haar overredingskracht om potentiële klanten op een duidelijke manier warm te maken voor projecten. De werkwijze varieert sterk per project gaande van cold calls tot het organiseren van infosessies of opmaken van commercieel drukwerk. Dit alles verloopt steeds op een goed gestructureerde manier met open communicatie tussen alle partijen om zo een vertrouwensband te creëren en te behouden." Timothy Geerts - Business Unit manager E20.

Your clients. Our priority. Powered by difference. Driven by perfection.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie