Annelies Hervent Likewise

Mentee Communicatie Marketing Oost-Vlaanderen

Annelies Hervent is mentee van Florence Delacave

Twee jaar geleden ging ik ervoor. Mijn veilige gouden kooi liet ik achter voor een stap in het onbekende, en – echt waar – dat heb ik mij nog geen seconde beklaagd.

De ondernemerskriebel had ik al lang – ik kom uit een ondernemersfamilie, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Maar wat ik precies wou gaan doen, dat was mij nooit helemaal duidelijk. Ondertussen bleef ik verder bouwen aan een corporate carrière, eerst in de communicatiewereld, later meer als project manager.

Tot ik op een dag het licht zag, en besliste om de zaken die ik goed kon én graag deed, samen te leggen. Ik zou communicatie- en marketing projecten gaan begeleiden, vanuit een project management insteek. Likewise was geboren.

En dus help ik nu bedrijven en organisaties om hun communicatie naar een hoger plan te tillen, en hen wegwijs te maken in de veelheid aan kanalen en mogelijkheden. Ik hou van “ingewikkelde” sectoren:  een complexe boodschap fileren, de essentie eruit halen en dat omzetten naar een heldere boodschap… dat geeft mij mijn drive.

En verder? Wat mij heel sterk typeert, is ongetwijfeld mijn brede interesse. Ik ben echt oprecht geïnteresseerd in quasi alles. En dat zorgt er soms voor dat ik mijzelf op heel veel verschillende pistes lanceer, en mijn focus dreig te verliezen.

Ik hoop hier alvast een mentor te vinden die me hierbij kan helpen, en die ook een klankbord kan én wil zijn voor mijn praktische vragen.

Wil je meer te weten komen over Annelies Hervent, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie