Annelies Driesens CoachingUP

Mentee Coaching Antwerpen

Annelies Driesens is mentee van Brenda Utterwulghe

Wil je meer te weten komen over Veerle Huygen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.Ik ben Annelies Driesens en ben de drijvende kracht achter CoachingUP. CoachingUP wil mensen die hoogsensitief zijn, coachen in de stuwende kracht (UP-kracht) van hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die hoogsensitief zijn, hebben nog meer nood dan niet-hoogsensitieve mensen aan een positieve omgeving in leven en werk én voldoende rustmomenten om te kunnen functioneren. CoachingUP biedt hen rust-en vertragingsmomenten in de natuur aan om stil te staan bij hun innerlijke belevingswereld, alsook coaching door middel van creatieve en ervaringsgerichte oefeningen om bewust te worden op welke manier ze deze positieve leef-en werkomgeving zelf kunnen mee vormgeven.

Zelf heb ik een passie voor de natuur en vind ik er inspiratie in.  Ik geloof dat de natuur één van die plekken is, waar je verheldering kunt vinden voor de problemen die je ervaart.  “Look deep into nature and then you will understand everything better” – Albert Einstein. Ik ben geen geiten-wollen-sokken type, maar een madame die houdt van een tikje glamour, daadkracht én zachte kracht.

Mijn verwachtingen van het mentortraject zijn dat er een frisse wind kan waaien en dat ik inspiratie krijg om mijn zaak tot een hoger niveau te tillen. Ik zoek in het mentorschap een to-the-point iemand die meedenkt hoe ik de combinatie van (mentaal)welzijn met natuur en creativiteit (mijn werkvormen) in coaching nog meer kan meenemen in mijn marketing en commerciële voorstelling van mijn dienst. En hoe ik dit op een authentieke, maar wel toegankelijke manier kan naar voor brengen aan particulieren, maar ook aan non-profit organisaties. Ik zoek iemand die netwerken ook een hele fijne manier vindt om de juiste mensen tegen te komen, die me bij mijn zaak kunnen helpen.

Wil je meer te weten komen over Annelies Driesens, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie